Un partid. O echipă. Uniți pentru S1

Orice fuziune este un proces complex. Este o renaștere. Și de acum ne orientăm împreună către viitor. Pentru că acum suntem o singură entitate. 

Da, locul nostru este împreună. Un partid. O echipă. Uniți pentru S1!

Împreună suntem mai mult decât un partid politic: suntem mișcarea unei generații întregi. A unei țări care s-a ridicat și a dat tot ce are mai bun pentru a schimba pentru totdeauna modul în care se face politică în România.

Cred în mișcarea asta. Și cred că ne putem reconecta mai puternic cu energia ei. Fiind mereu conștienți că românii au de câștigat și România se schimbă în bine prin ce face fiecare dintre noi! 

Cred în oamenii care au făcut posibile rezultatele din Sectorul 1, din ambele echipe ce formează acum noul nostru partid. Am obținut rezultate de top la nivel național în campanii de fiecare dată când am lucrat împreună.

Și este crucial să avem mai departe procese democratice, începând chiar cu noi, în filiala noastră. Nu putem avea democrație și schimbare în țară fără să avem democrație internă. 

Din toate aceste motive, am hotărât să candidez pentru funcția de președinte al filialei Sectorului 1, sectorul în care m-am născut, am crescut și am studiat. 

Vă chem alături de mine și de o echipă de oameni grozavi să construim mai departe, cu entuziasm, împreună!

O filială activă, care să sprijine aleșii noștri, cu democrație internă adevărată.

Încurajăm fiecare om, fiecare membru al filialei, să-și facă vocea auzită.

Vă aștept la vot!

Vino alături de noi!